3CX is een wereldleider in zakelijke communicatie en de snelst groeiende communicatieoplossing die toonaangevende bedrijven bedient met honderden duizenden installaties wereldwijd en meer dan 5 miljoen gebruikers, waaronder Ikea, Mc Donalds en Coca Cola om er maar een paar te noemen.

3CX verkoopt exclusief via een netwerk van wereldwijde partners, waarbij elke 3CX-partner begint als een partner in training en doorloopt op de niveaus op basis van verkoopvolume en technische certificering. MKB Tele.com heeft een omzetgroei laten zien en onze technici hebben een geavanceerde certificering behaald - dit zorgt ervoor dat we over de specialistische kennis beschikken om 3CX VoIP-telefoonsystemen te implementeren, te beheren en te ondersteunen, waardoor we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden. Vele Nederlandse en Belgische klanten maken reeds gebruik van onze moderne telefonie oplossing.

We zijn trots om de Gold Partner status te hebben behaald bij 3CX en kijken er naar uit om de samenwerking met 3CX nog verder uit te bouwen.

MKB Tele.com is hier om te zorgen voor uw communicatiebehoeften nu en in de toekomst!

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

  • MKB Tele.com regelt het +

    Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
  • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

    Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
  • Oplossingen op maatwerk +

    Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
  • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com