Zakelijke Telefonie MKB Tele.com

Met al meer dan 10 jaar ervaring van het leveren van telefoondiensten, kunt u bij MKB Tele.com vertrouwen op een stabiele en betrouwbare telefoonverbinding. Wij leveren maatwerk op uw locatie!

Sinds kort hebben wij ons portfolio van zakelijke telefonie uitgebreid met Youfone. Hiermee biedt MKB Tele.com zakelijk mobiel van KPN en Youfone. Maar waarom zou u voor Youfone zakelijk mobiel kiezen? Hierbij de grootste voordelen

Betrouwbaar KPN-netwerk
Landelijke en stabiele dekking
Er wordt constant gewerkt aan verbetering van het mobiele netwerk. Met supersnel internet en maar liefst 99% 4G-dekking in heel Nederland zorgen we ervoor dat u altijd en overal verbonden bent. Bekijk de dekking in Nederland en vul uw postcode in voor het bereik in uw regio.

Ongestoord bellen via 4G
Dat is bellen via internet, ook wel Voice over LTE genoemd, zonder dat het u extra MB’s kost. U belt dus nog steeds vanuit uw belbundel. Voordeel is: altijd en overal bereik zowel binnen als buiten, een betere geluidskwaliteit zonder ruis en uw oproep start sneller.

Notificatie bij hoog verbruik
Vrezen voor onverwachte buiten-de-bundelkosten hoeft niet meer, want u heeft het zelf in de hand. Ieder individueel nummer ontvangt namelijk een waarschuwing per sms bij 80% en 100% verbruik van uw tegoed. Dit geldt ook als u gebruik maakt van het delen van belminuten, sms en/of data met bijvoorbeeld collega’s

Mobiel gebruik buitenland
Bij MKB Tele.com kunt u in heel Europa onbezorgd internetten, bellen en sms'en vanuit uw bundel. Bij de dienstverlening voor MKB en Grootzakelijk is bellen van Nederland naar EU landen ook inbegrepen en zijn er voordelige bundels buiten Europa beschikbaar.

Bundel ook geldig in de EU
Reist u binnen de EU, dan betaald u niets extra voor de minuten, sms'jes en MB's. We noemen dit "roam like at home". U belt naar mobiele en vaste nummers, verstuurt sms'jes en gebruikt data zoals u gewend bent. Dat geldt ook voor inkomende gesprekken en sms'jes. U betaalt dus niets extra.

 
Flexibele bundels
De abonnementskeuze is groot. Denk hierbij aan zakelijke Sim Only maar bijvoorbeeld ook abonnementen met databundels van 1, 3, 6, 10 of 25 GB inclusief onbeperkt bellen of sms'en. De abonnementen zijn er met een looptijd van 1, 12, 24 of 36 maanden. 

Lage Kosten
Met de zakelijke abonnementen van Youfone, maakt u gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk, tegen een lage prijs. Door de focus op eenvoud en gemak, weet Youfone de prijzen laag te houden. Mobiele telefonie zonder gedoe, noemen we dit!

Bundels delen met collega's
Wij begrijpen dat u als ondernemer in control wilt zijn. Daarom bieden wij aantrekkelijke groepsbundels waarbij belminuten en MB’s met collega’s gedeeld worden. Bij hoog verbruik krijgt u van ons een waarschuwing om op te passen om niet over de bundel heen te gaan. Zo bent u altijd in control en krijgt u nooit onverwachte buiten-de-bundelkosten.

Alle abonnementen met dezelfde hoeveelheid MB’s delen automatisch met elkaar. Dit betekent dat gedurende de maand het verbruik van de individuele aansluitingen wordt bijgehouden en dat individuele aansluitingen die meer verbruikt hebben dan hun tegoed, gebruik kunnen maken van resterend tegoed van aansluitingen die minder verbruikt hebben.

 

 

Voordelen Zakelijke telefonie bij MKB Tele.com

 • MKB Tele.com regelt het +

  Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

  Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
 • Oplossingen op maatwerk +

  Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
 • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com

Zakelijk telefonie door MKB Tele.com:

 • Via VoIP telefonie geen vaste telefooncentrale nodig!
 • 1
 • 2
 • 3