De afgelopen jaren hebben we de vele mogelijkheden van Microsoft Teams kunnen ontdekken. Niet helemaal vrijwillig misschien, want door corona kwam het thuiswerken en hybride werken in een stroomversnelling. Steeds meer organisaties ontdekten dat u dit met Teams heel goed kunt ondersteunen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat thuis of hybride werken bij veel bedrijven en instellingen gemeengoed is geworden én gebleven. Zeker nu u ook uitstekende mogelijkheden heeft voor het bellen via Microsoft Teams met een vast telefoonnummer!

Uitbellen met het vaste nummer
Gelukkig is er een goede oplossing voor dit probleem door je vaste telefonie en telefoonnummer te integreren in Microsoft Teams. Dat doet u met het Microsoft Teams Phone component. Door deze slim te combineren met de modules die u nodig heeft, zoals netlijnen, KKC-functionaliteit en Bedienpostfunctionaliteit, kunnen uw medewerkers gebruik maken van een volwaardige cloudtelefonie-oplossing binnen Teams! Bellen en gebeld worden via Microsoft Teams met uw vaste telefoonnummer behoort nu tot de mogelijkheden. Medewerkers thuis of op locatie zijn weer optimaal bereikbaar, hebben de beschikking over alle denkbare Teams-functionaliteiten en kunnen efficiënt samenwerken en optimaal presteren.

De Voordelen
Als u ervoor kiest om met uw organisatie te gaan bellen met externen via Microsoft Teams, is het mogelijk om de complete telefonieomgeving onder te brengen in één enkele applicatie. Teams bellen biedt meerdere voordelen voor de eindgebruikers, waarbij het gebruiksgemak een van de belangrijkste is. Het gebruiksgemak wordt in belangrijke mate vergroot omdat er maar één enkele applicatie nodig is voor onderling samenwerken, documenten delen en bellen met externen – allemaal via de vertrouwde en optimaal beveiligde omgeving van Microsoft Teams.

Belangrijke extra voordelen van Microsoft Teams bellen met externen zijn de mogelijkheid om de omgeving naar eigen wensen en inzicht in te richten, de goede en constante geluidskwaliteit en de vergaande integratiemogelijkheden binnen Teams bellen. Bovendien zijn en blijven uw medewerkers die werken vanuit huis of op locatie altijd gewoon bereikbaar. Omdat Microsoft Teams een cloudapplicatie is die constant in ontwikkeling blijft, profiteert u automatisch altijd van de nieuwste technologie. Innovatief, betrouwbaar, veilig en altijd up-to-date!

Door te gaan bellen met Teams Phone centraliseert u alle communicatie in uw Microsoft Teams omgeving. Hiermee maakt u het mogelijk om vanuit Teams te bellen naar externe nummers. Zowel vanaf mobiel, laptop als vaste toestellen.

Groot voordeel is dat medewerkers met Teams Phone altijd via de bedrijfscentrale bellen. Hierdoor is het niet meer nodig dat medewerkers aparte telefoons hebben voor privé en zakelijk, of dat er telefoonkosten gedeclareerd moeten worden.

Handige telefoniefunctionaliteiten van Teams bellen 
-Volledige integratie met Microsoft Office 365
-Inkomende oproepen verdelen met huntgroepen
-Keuzemenu's en wachtrijen gebruiken
-Complete vast/mobiel-integratie

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

  • MKB Tele.com regelt het +

    Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
  • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

    Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
  • Oplossingen op maatwerk +

    Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
  • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com