Yealink introduceert binnenkort de nieuwe Yealink Meetingboard. De alles-in-één display voor elke ruimte. Het scherm bestaat uit een 65 inch touchscreen, 4k camera, 16 microfoons, 4 speakers en heeft Microsoft Teams ingebouwd. Met de Meetingboard maak je elke ruimte snel klaar voor videoconferentie, sluit de stroomkabel aan en je kunt direct starten met je video meeting.

De MeetingBoard draait op Android 10 (en beschikt over een module waarmee je apparaat automatisch en gratis een update krijgt naar de nieuwe softwareversie indien beschikbaar). Daarnaast beschikt het board over Microsoft Whiteboard, waarmee hij de nieuwe manier van samenwerken perfect ondersteund. Kortom een perfecte oplossing voor elke videoconferentie ruimte.

Yealink MeetingBoard 65: een compact ontwerp voor de moderne werkplek
In tegenstelling tot traditionele vergaderscenario's met een fysiek whiteboard, vereisen moderne werkplekken samenwerkingstools die kunnen worden gebruikt door degenen die persoonlijk aanwezig zijn en vanaf externe locaties. De Yealink MeetingBoard Collaboration Display Solution voor de hybride werkplek faciliteert effectief krachtige digitale samenwerking door hoogwaardige hardware te combineren met Microsoft Teams Rooms.
Het innovatieve MeetingBoard van Yealink integreert alles in de ruimte, van de computereenheid tot een breed 65-inch touchscreen-display, 4K-camera, microfoonarrays en luidsprekers. Door simpelweg de stroomkabel aan te sluiten en lid te worden van een Wi-Fi-netwerk, kunnen gebruikers snel en gemakkelijk genieten van videoconferenties en samenwerken op een whiteboard. IT-beheerders kunnen de apparaten op afstand beheren via het Teams Admin Center voor die apparaten die thuis of op kantoor worden ingezet.

Digitale samenwerking mogelijk maken met een intelligente whiteboardservice
Door Microsoft Whiteboard te integreren in de Microsoft Teams Room, heeft Yealink MeetingBoard het fysieke whiteboard getransformeerd in een digitale ruimte voor naadloze realtime samenwerking tijdens brainstormen, projectplanning of probleemoplossing. Dankzij functies zoals digitale inkt, samenwerkingsdiagrammen en andere rijke inhoud, helpt Yealink MeetingBoard de creativiteit en productiviteit te vergroten in vergelijking met andere papieren materialen of vergadernotulen.

Een eersteklas audio- en video-ervaring leveren
Yealink MeetingBoard zorgt voor hoogwaardige en naadloze Teams-vergaderingen met heldere audio- en videokwaliteit. De ingebouwde 16 MEMS-straalvormende microfoons en zes luidsprekers zorgen voor een HD full-duplex audio-ervaring die geschikt is voor middelgrote vergaderruimten, terwijl de 4K-camera en krachtige coderings- en decoderingsmogelijkheden zorgen voor echt soepele en stabiele HD-videoconferenties.
Bovendien maakt MeetingBoard gebruik van AI om uitzonderlijke audio- en visuele ervaringen te leveren. De Yealink-displayoplossing is uitgerust met een onafhankelijke ingebouwde audioverwerkingseenheid en de nieuwste generatie Yealink's op AI gebaseerde geluidsisolatietechnologie, die spraakhelderheid in open ruimtes garandeert. De camera beschikt ook over Auto Framing en Speaker Tracking.

Ongeëvenaarde flexibiliteit voor verschillende werkplekscenario's
Yealink MeetingBoard voldoet aan de behoeften van videosamenwerking in verschillende werkplekscenario's, van huddle-ruimtes en directiekantoren tot kleinere vergaderruimten. Bovendien bieden de uitgebreide apparaatoplossingen van Yealink meer mogelijkheden voor grotere werkruimten: door de uitgebreide 6X/12X optische PTZ-cameramodule aan te sluiten, de draadloze microfoons aan te sluiten en het uitgebreide aanraakscherm aan te sluiten voor toepassing op twee schermen, kunnen gebruikers het MeetingBoard upgraden met video-opname vanuit meerdere hoeken en uitzonderlijke spraakopname.

Wilt u meer weten over de Yealink Meetingboard? Neem dan gerust contact op!

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

  • MKB Tele.com regelt het +

    Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
  • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

    Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
  • Oplossingen op maatwerk +

    Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
  • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com