1. WAAROM MICROSOFT TEAMS

Eenvoudige inrichting via Microsoft Teams-beheercentrum

Microsoft heeft een Teams-beheercentrum gecreëerd die eenvoudig werkt en duidelijk in elkaar steekt. Hierdoor kan u of uw ICT-beheerder bij de klant snel en eenvoudig configuratiewijzigingen doorvoeren om uw klant bij zijn wensen te helpen.

Overal bereikbaar

Of u nou achter uw laptop of pc zit of onderweg bent, met Microsoft Teams bent u altijd bereikbaar voor andere Teams gebruikers. Direct Routing is hierop een uitbreiding, waardoor zelfs alle externe gesprekken ook binnenkomen via de Teams clients. Ook is het mogelijk om naar externe nummers te bellen –zelfs vanaf uw mobiele client.

Voicemail op één plek

Door in Teams de voicemail in te stellen kunt u zorgen dat zowel bellers via Teams als externe bellers in dezelfde Teams voicemail terecht komen. Zo kunt u vanuit één client, wederom zowel op mobiel als pc, uw voicemail uitluisteren, inclusief transcriptie.

Keuzemenu standaard inbegrepen

Microsoft Teams biedt standaard een of meerdere keuzemenu’s. Het is hierbij mogelijk om een begroeting af te laten spelen en op deze manier de bellers via een keuzemenu op de juiste plek te laten uitkomen. U kunt dit zien als een virtuele receptionist.

Oproepwachtrij standaard inbegrepen

Microsoft Teams biedt standaard één of meerdere oproepwachtrijen (call centers), inclusief wachtrij. Het is hierbij mogelijk om een begroeting af te laten spelen en muziek in de wachtstand in te schakelen en aan te passen. Via de Microsoft tenant kunt u eenvoudig gebruikers toevoegen die deelnemen in deze oproepwachtrij. Een handige feature is het ontvangen van gesprekken op basis van uw Teams-status. Bent u in een meeting of in gesprek, dan krijgt u geen gesprekken vanuit de oproepwachtrij (indien gewenst kan dit worden uitgezet).

Een veelgebruikte functie is de oproepwachtrij per afdeling: bijvoorbeeld afdeling Sales en afdeling Support. Samen met het keuzemenu biedt u zo de klant een optimale en duidelijke bereikbaarheid.

Busy-on-Busy

Met de optie Busy-on-Busy stelt u in of u wel of geen wisselgesprekken wilt ontvangen. Als je Busy-on-Busy aan zet, ontvangt u niet langer wisselgesprekken. Het grote voordeel hiervan is dat u niet door externe nummers gestoord wordt als u in een meeting zit, tevens zorgt er tevens voor dat u intern niet gestoord wordt wanneer u in gesprek bent.

 

2. MICROSOFT TEAMS DESKTOP EN MOBIELE CLIENT

Teams Desktop client

De basis belfuncties zijn bellen en gebeld worden met doorverbindfuncties, wacht functies, gesprekken parkeren en voicemail.

Elke medewerker heeft een eigen telefoonnummer binnen de Teams omgeving. Afhankelijk van de HIP Trunk configuratie in Broadsoft belt de medewerker uit met het algemene bedrijfstelefoonnummer of met zijn directe telefoonnummer.

 

Business Voice beschikt daarnaast over volwaardige telefooncentrale- functies zoals Huntgroepen, Auto Attendant en Wachtrijen.

 

 

 

Teams Mobiele client

 

 • Uitgebreid en goed leesbaar gebruikersvriendelijk toetsenblok
 • Call park
 • Group Call pick up
 • Shared Line Appearance
 • Inkomend 06 gesprek onderbreekt Teams gesprek niet

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

 • MKB Tele.com regelt het +

  Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

  Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
 • Oplossingen op maatwerk +

  Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
 • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com