Telefonie in de Cloud. het biedt veel voordelen ten opzichte van het traditionele bellen via een telefoonkabel. Terwijl bellen via de cloud nog niet standaard is bij bedrijven. Hierbij 5 voordelen waarom je als bedrijf moet overstappen op Cloud telefonie.

 

 1. Locatie onafhankelijk 

Cloud telefonie, anders genoemd VoIP (Voice over IP), betekent bellen via het internet. Deze manier van bellen wordt steeds meer de norm, ook dankzij het feit dat het internet steeds sneller en betrouwbaarder is geworden.

Bij Cloud telefonie bent u niet meer afhankelijk van een vaste werkplek. Zo werkt u bijvoorbeeld gemakkelijker thuis, doordat alle gesprekken automatisch kunt doorschakelen naar uw mobiele telefoon of uw toestel kunt meenemen naar huis. Thuis bent u dan direct bereikbaar zodra u de internetkabel in het toestel steekt. Wat ook kan is het gebruiken van een Webclient of een app. Met die eerste optie belt u via de browser en de tweede is een app op uw smartphone. Zo hoeft u dus niet uw eigen 06 nummer te geven. Maar wordt u gewoon gebeld via het vaste zakelijke nummer. Op deze manier bent u bereikbaar zoals u dat wilt.

 

2. Efficienter werken

Een ander voordeel is dat u met cloud telefonie allerlei handige koppelingen kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een koppeling maken met uw agenda, waardoor het systeem automatisch actie onderneemt als u in een meeting zit. Denk aan een binnenkomend gesprek dat doorgeschakeld wordt naar een collega of een voicemail. Daar hoeft u zelf niets voor te doen, behalve dan een afspraak in uw agenda inplannen. VoIP is niet alleen voordelig en betrouwbaar maar u heeft ook toegang tot veel verschillende functionaliteiten zoals de mogelijkheid tot opzetten van een callcenter, koppeling aan CRM-pakketten met click to dial, vast-mobiel integratie, koppeling met Outlook, wachtrijsysteem en het automatiseren van werkprocessen. Dit zijn enkele voorbeelden maar er zijn nog meer functionaliteiten mogelijk.

 

3. Flexibel ondernemen

VoIP groeit mee met uw onderneming, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. Met telefonie uit de Cloud hoeft u geen telefoon centrale hardware meer aan te schaffen. Het aansluiten van een IP telefoontoestel op internet is voldoende. Via een beveiligde webinterface geeft u eenvoudig aan wat u nodig heeft. Nieuwe medewerker? Extra menu? Nieuw nummer? U regelt het eenvoudig zelf, zonder wachttijden.

 

4. Voordelig

Veel organisaties stappen over naar VoIP omdat ze tot wel 70% kunnen besparen op de huidige zakelijke telefoniekosten Waar u voorheen moest investeren in een dure telefooncentrale, hoeft dat nu niet meer. Uw bedrijf krijgt met VoIP voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. U betaalt bij ons een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.

 

5. Hoe sneller het internet hoe beter de telefoonlijn

Doordat de huidige internetverbindingen steeds sneller en betrouwbaarder worden is internet bellen tegenwoordig van dezelfde geluidskwaliteit als de traditionele vaste lijn. MKB Tele.com kan u altijd adviseren over de juiste internetverbinding voor uw organisatie.

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

  • MKB Tele.com regelt het +

    Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
  • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

    Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
  • Oplossingen op maatwerk +

    Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
  • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com