VoIP telefonie: Veilig?

We horen en lezen steeds meer over datalekken en dat er gevoelige gegevens op straat liggen. Al sinds het ontstaan van internet zijn er fraudeurs actief die op elke denkbare wijze bedrijfs- en persoons- gegevens proberen te ontvreemden. Maar in hoeverre hebben organisaties hier last van bij telefonie? Je belt met VoIP tenslotte over het fraudegevoelige internet.

Lees meer...

Black Friday korting!

Ook MKB Tele.com doet mee aan Black Friday! Vandaag kunt u daarom profiteren van verschillende aanbiedingen. Wij bieden u:

- 25% Korting op alle Gigaset Pro toestellen

- Een gratis Panasonic IP Camera bij elke bestelling vanaf €100,-

Hieronder ziet u de Gigaset toestellen die in de aanbieding zijn. Klik hier voor meer informatie over de camera.

Lees meer...

KPN beëindigt ISDN, hoe nu verder?

KPN stopt definitief met het hosten van ISDN-lijnen. Het is al langere tijd niet mogelijk om voor een nieuw ISDN-pakket te kiezen, en ook de bestaande contracten worden binnenkort niet meer gefacilliteerd. Wat betekent dit voor u? Als u nog geen VoIP heeft, waarschijnlijk dat u moet overstappen.

Lees meer...

Eindejaarsactie: Maand lang gratis bellen!

Om dit jaar af te sluiten bieden we de klant een kosten-besparende eindejaarsaanbieding; bij aankoop van een vast toestel krijgt u er een maand lang gratis een Base of Premium user bij! In andere woorden: gratis bellen! Wees er snel bij voordat we december in gaan. 

Lees meer...