Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Dit vormt voor steeds meer bedrijven een bottleneck. MKB Tele.com ontlast hen hierin; wij leveren door heel Nederland glasvezelnetwerken op.

Zo doen we dat al op verschillende bedrijventerreinen in Nederland, waaronder in Arnhem en Den Bosch. Op het moment zijn we hard aan het werk voor de oplevering van een glasvezelnetwerk op Ijsseloord 1 in Arnhem. Zodra dit klaar is, kunnen ook zij gebruik maken van o.a. de volgende voordelen:

Hoge up- en downloadsnelheid

Veel grote databestanden verzenden/ontvangen? Met glasvezel kan dit binnen enkele seconden. Groot voordeel van glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid gelijk is. Dit betekent dat u door de hoge uploadsnelhied veel voordeel haalt uit het verzenden van grote bestanden of het kijken naar hoge resolutie videobeelden.

Slechts één verbinding nodig

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP - dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat al uw diensten over één verbinding kunt laten lopen. Heeft u extra bandbreedte nodig? Dan stellen wij deze voor u beschikbaar over dezelfde verbinding.

Kwaliteit & veiligheid

Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van data optreedt zoals dit bij het traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getransporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.

Wilt u graag meer weten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.