Wat zijn de voordelen van zakelijk glasvezel?

Betrouwbaar en razendsnel internet

Steeds meer bedrijven zijn opzoek naar razendsnel internet, zodat ze hiermee de beste diensten kunnen leveren. Glasvezel is het snelste netwerk dat op dit moment geleverd kan worden door providers. Maar glasvezel is niet alleen snel maar ook heel betrouwbaar. Hierdoor kan een bedrijf rekenen op een stabiel netwerk. 

Zonder problemen meerdere apparaten verbinden

Glasvezel wordt tot stand gebracht door het aansluiten van het kantoor op het netwerk. Als u eenmaal bent aangesloten, kunt u probleemloos meerdere apparaten koppelen. Dankzij zakelijk glasvezel maakt u tegelijkertijd zorgeloos gebruik van diverse zware toepassingen. Diensten zoals: werken in de cloud, administratie van zware bestanden, pinnen en video calls verlopen sneller en beter via het glasvezelnetwerk. 

Altijd en overal leverbaar

De beschikbaarheid van glasvezel varieert per locatie. Wij kunnen door heel Nederland glasvezel netwerken bieden, want als ondernemer kan je zakelijk glasvezel zelf laten aanleggen. De kosten hiervan zullen verschillen per bedrijf en locatie. Nieuwsgierig naar de kosten voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan, die wij op maat kunnen maken naar u wensen.

 

Hier is een impressie van het glasvezel netwerk dat we in Doesburg hebben aangelegd.