Mobiel bellen & sms’en

MKB Mobiel is één abonnement voor zowel bellen & sms’en, als mobiel e-mailen en internetten op het netwerk van KPN. U belt en sms’t in Nederland naar alle (Nederlandse) vaste en mobiele nummers. Hierdoor zijn uw kosten voorspelbaar en komt u niet voor verrassingen te staan.

Overal toegang tot uw e-mail en het internet

Met MKB Mobiel beschikt u over mobiel internet en heeft u dus altijd en overal toegang tot uw e-mail. Afhankelijk van het type abonnement dat u kiest beschikt u over geen, 2GB, 4GB, 10GB, 24GB, 100GB of Unlimited dataverkeer binnen heel de EU.

Delen met collega’s

Alle abonnementen met dezelfde hoeveelheid MB’s delen automatisch met elkaar. Dit betekent dat gedurende de maand het verbruik van de individuele aansluitingen wordt bijgehouden en dat individuele aansluitingen die meer verbruikt hebben dan hun tegoed, gebruik kunnen maken van resterend tegoed van aansluitingen die minder verbruikt hebben.

Altijd inzicht in uw verbruik

Met het Online Kosteninzicht kunt u altijd online uw facturen bekijken en heeft u inzage in de verbruikskosten per aansluiting. Daarnaast kunt u alle actieve diensten en modules beheren. Kortom, u heeft eenvoudig grip op de kosten en het verbruik binnen uw bedrijf.

Het beste netwerk van Nederland

Met MKB Mobiel belt u over het betrouwbare netwerk van KPN. Op het mobiele netwerk van KPN heeft u altijd de beste verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis. Daarnaast wordt het netwerk en de beschikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt.

Abonnementsvarianten

Het MKB Zakelijk Mobiel portfolio biedt u keuze uit zes varianten, welke u naar eigen inzicht kunt combineren binnen één overeenkomst. Alle zes de varianten zijn alleen als SIM Only abonnement verkrijgbaar, en hebben een looptijd van 1 maand.

 

Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op! Zakelijk telefonie door MKB Tele.com:

  • Via VoIP telefonie geen vaste telefooncentrale nodig!
  • 1
  • 2
  • 3