Mobiel bellen & sms’en

MKB Mobiel is één abonnement voor zowel bellen & sms’en, als mobiel e-mailen en internetten op het netwerk van KPN. U belt en sms’t in Nederland naar alle (Nederlandse) vaste en mobiele nummers. Hierdoor zijn uw kosten voorspelbaar en komt u niet voor verrassingen te staan.

Overal toegang tot uw e-mail en het internet

Met MKB Mobiel beschikt u over mobiel internet en heeft u dus altijd en overal toegang tot uw e-mail. Afhankelijk van het type abonnement dat u kiest beschikt u over geen, 500, 1000, 10000 of 20000MB dataverkeer binnen heel de EU.

Delen met collega’s

Alle abonnementen met dezelfde hoeveelheid MB’s delen automatisch met elkaar. Dit betekent dat gedurende de maand het verbruik van de individuele aansluitingen wordt bijgehouden en dat individuele aansluitingen die meer verbruikt hebben dan hun tegoed, gebruik kunnen maken van resterend tegoed van aansluitingen die minder verbruikt hebben.

Altijd inzicht in uw verbruik

Met het Online Kosteninzicht kunt u altijd online uw facturen bekijken en heeft u inzage in de verbruikskosten per aansluiting. Daarnaast kunt u alle actieve diensten en modules beheren. Kortom, u heeft eenvoudig grip op de kosten en het verbruik binnen uw bedrijf.

Het beste netwerk van Nederland

Met MKB Mobiel belt u over het betrouwbare netwerk van KPN. Op het mobiele netwerk van KPN heeft u altijd de beste verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis. Daarnaast wordt het netwerk en de beschikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt.

Abonnementsvarianten

Het MKB Mobiel portfolio biedt u keuze uit verschillende varianten, welke u naar eigen inzicht kunt combineren binnen één overeenkomst. Alle varianten zijn alleen als SIM Only abonnement verkrijgbaar, en hebben een looptijd van 1 maand.

MKB Data Only Sim Een data-only abonnement zonder tegoed.
MKB Mobiel Flexibel Een vast bedrag per minuut/sms en MB's.
MKB Mobiel Bundel 150 minuten, 150 sms'jes en 500 MB binnen NL.
MKB Mobiel Bundel XL Onbeperkt bellen en sms binnen NL, EU en vanuit NL naar de EU. En 1000 MB binnen NL en de EU.
MKB Mobiel Onbeperkt Onbeperkt bellen en sms binnen NL, EU en vanuit NL naar de EU. En 10000 MB binnen NL en de EU.
MKB Mobiel Onbeperkt XL Onbeperkt bellen en sms binnen NL, EU en vanuit NL naar de EU. En 20000 MB binnen NL en de EU.