MKB Tele.com is dé telecomleverancier gespecialiseerd in het leveren van telecomproducten en diensten toegespitst op het midden en klein bedrijf. Wij adviseren, realiseren en beheren de meest hoogwaardige, betaalbare en beheersbare inrichting van communicatieoplossingen binnen het MKB, afgestemd op uw wensen en gebruik makend van gerenommeerde producten en diensten.

MKB Tele.com is de betrouwbare partner voor het MKB. Wij dragen uw zorg voor een constante kwalitatieve en flexibele communicatieoplossingen, bieden daarin advies, ondersteuning en onderhoud op afstand of op klantlocatie en een non-stop beleid op gebied van beheer en service.

Wij ontzorgen u met hardware, software en VoIP-diensten waarin wij werken met gerenommeerde partners en leveranciers. Waarmee een partnership is aangegaan op basis van wederzijds vertrouwen in kennis en ervaring. Zo leveren wij niet alleen vaste en mobiele telefoonnummers, maar ook internationale. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland waaronder België.

MKB Tele.com: Verbindt ondernemers!