KPN stopt definitief met het hosten van ISDN-lijnen. Het is al langere tijd niet mogelijk om voor een nieuw ISDN-pakket te kiezen, en ook de bestaande contracten worden binnenkort niet meer gefacilliteerd. Wat betekent dit voor u? Als u nog geen VoIP heeft, waarschijnlijk dat u moet overstappen.

MKB Telecom biedt u flexibele VoIP telefoniediensten aan op het netwerk van KPN. Het gebruik van VoIP (Voice over IP) leidt niet alleen tot een hoge besparing op kosten, maar ook tot de mogelijkheid op uw productiviteit en efficiency te verhogen op een duurzame manier.

Belangrijke voordelen van VoIP:

  • Veel voordeliger
  • Schaalbaar en flexibel
  • Locatieonafhankelijk
  • Dienstenintegratie
  • Nummerbehoud bij overstap naar VoIP

Veel voordeliger

Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met IP-telefonie optimaal gebruikmaken van vaste verbindingen tussen locaties door dezelfde bandbreedte voor voiceverkeer en dataverkeer te gebruiken. Dat levert een kostenvoordeel op. Omdat wij u een persoonlijk aanbod op maat geven, betaalt u altijd alleen voor wat u nodig heeft. En doordat bestaande dataverbindingen gebruikt kunnen worden, ligt de prijs vaak lager dan via een ISDN-telefoonverbinding. Dit is ook zeer interessant voor internationale gesprekken, of voor gesprekken tussen verschillende vestigingen van een bedrijf.

Schaalbaar en flexibel

Een ander groot voordeel van zakelijk VoIP is dat het zeer schaalbaar en flexibel is. Zo is de klant niet meer beperkt tot de mogelijkheden of beperkingen van de huidige telefonieomgeving, maar kan naar hartelust uitbreiden, verkleinen, verhuizen of verspreiden door bijvoorbeeld thuiswerken toe te staan of bij meerdere vestigingen. Dit betekent dus ook dat het traditionele bedrijfsnummer niet meer geografisch gebonden is en voortaan overal bereikbaar is waar (ook mobiel) internet is.

Locatieonafhankelijk

Zoals hierboven al vermeld is VoIP telefonie locatieonafhankelijk, omdat het via het internet gaat. Bij analoge telefonie was een telefoonnummer gekoppeld aan een locatie. Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account (gebruikt in hardware of software). De locatie van het VoIP-account is daarbij willekeurig. Ook binnen bedrijven zijn toestellen eenvoudig te verplaatsen, zonder dat dit invloed heeft op het telefoonnummer of het functioneren van het toestel.

Dienstenintegratie

Integratie van verschillende diensten kan met Voice over IP makkelijker worden, bijvoorbeeld bij het gezamenlijk aan een document werken tijdens een gesprek of videoconferentie. Belangrijke drijfveren hierbij zijn onder andere CTI en gedeelde adresboeken en/of telefoonboeken. De extra mogelijkheden en flexibiliteit die VoIP kunnen even belangrijk zijn als de kostenbesparing die VoIP biedt. MKB Telecom biedt hierbij ook vele optionele mogelijkheden aan, zoals een wachtrijmelder, wachtmuziek en voicemail.

Nummerbehoud bij overstap naar VoIP

Deze spreekt voor zich; bij een overstap naar VoIP-diensten van MKB Telecom kunt u uw (mobiele) telefoonnummer gewoon behouden.

Ga bij MKB Telecom verder met KPN ÉÉN.

Wilt u graag meer weten over VoIP of wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier om een informatiepakket of vrijblijvende offerte aan te vragen.